mercu kejayaan

mercu kejayaan
RASULULLAH BERSABDA: "SABAR ITU PADA PUKULAN PERTAMA" (RIWAYAT MUSLIM)

Future Plan

Assalamualaikum... rupanya banyak kelebihan buat giveaway, never knew that. bila dah analisis dekat blog blog yang anjurkan giveaway, baru faham tujuan nya..

Tentu sekali menambah bilangan follower dan rakan-rakan di alam cyber. sekaligus boleh meningkatkan keakraban antara bloggers. its awesome.

Saling bantu membantu antara kita untuk lebih maju dalam bidang bloggers lagi lagi bloggers yang menyertai nuffnang. naik sikit demi sedikit.

Nik pon seronok je sertai giveaway yang ada, baru jer berjinak jinak menyertai giveaway. yang penting syarat2 nya jangan lah terlalu complicated ye sayang hehe..

Nik pon duk fikir juga, in shaa Allah ada rezeki nanti nak jugak buat giveaway hehe.. mengada la plak, xpe dengan niat yang baik. doa doakanlah ya moga rezeki untuk buat giveaway dan support dari bloggers sangat diperlukan hehe. okeyh.done.

ah jangan lupa rebut dan rebut lagi malam bulan ramadhan ni. hampir ke penghujung dah kita. okeyh, esok kena gerak naik puchong plak. doakan keselamatan kita. jazakallahu khair.. :)



3 comments:

Iezwa Razk said...

Betul tu, yg paling best sekali bila join/buat ga ni sebab bleh kenal blogger2 lain. Bukan senang nak kenal kawan di alam maya ni kan. aicewahh. hehehe :)

Apabila Hati Terbuka said...

Yes betul lah kan . tambah kenalan . Nik buat la giveaway . Nanti Nik join ! hehehe .

http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/08/syawal-datang-menjenguk-bulan-kemenangan.html

Nik Aisyah said...

iezwa razk.. betol betol.. bila dah semua melibatkan diri, rasa meriah plak berkawan di alam maya hehe..

apabila hati terbuka.. in shaa Allah.. ada rezeki, nik buat..hehee.. :D tq dear!