mercu kejayaan

mercu kejayaan
RASULULLAH BERSABDA: "SABAR ITU PADA PUKULAN PERTAMA" (RIWAYAT MUSLIM)

7 Things About Me- Versatile Blogger Award :)




assalamualaikum wbt.. XOXO.. baru berkesempatan nak hupdate sikit.hee.tu pon sebab macam terharunya ada orang tagged kita untuk award nieh.. anyway, u olllss memang versatile bloggerrr laa !! trust me! bagus jugak segmen ni diadakan, boleh merapatkan uhkwah dan berkenalan dengan lebih rapat dengan teman alam cyberr chewahh.. hehe.. 

TQ to dear: 
sudi tag nik.. hehe.. ok sekarang nak berkongsi suka duka kesukaan perangai empunya diri ni plak. 


okeyh jom tengok syarat-syaratnya dulu. check it out!
- thanks to nice fella who gave this award!
- include a link to their blog! (our this link that has been created)
- select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly!
- nominate this 15 to the Versatile Blogger Award!
- tell the person who nominated you with 7 things about yourself!

1) Aries Girl
- tahu ke tidak? rasanya mesti xtahu hehe... i was born on 9th april 1992 ! hehe..aries girl sangattt.. memang suka la dulu kecik2 guna name aries girl.. nak berkenalan ng orang lain pon guna name tu.. nak wat email pon guna nama tu.. nak ala ala hot sikit, guna that name.. but now... ohhh my.. cam dah lapuk jer hahah.. !



2) Food Lover
- u know or not?? rasenye korang tak tahu or else u olss is my friend dekat alam nyata! haha.. xde hal lah, ni nik nak bagitau, kita suka makan makan n makan... betul! percaya lah! haha.. iffff... nik tolak makan pon, kayu batu besi hehe... tapi kalau betul2 nik tolak your offer tu that means im really full or something otw nak diet.. diet lah konon hauuu haha.!


3) Friendly!
- eh? eh? puji diri sendiri ker??? euuww please heheh.. xde lah, i can't judge myself, tapi xpelah nik actually suka lah nak berkenalan dengan orang ramai.. erm erm.. tapi xtawlah diorang suka nik ke tak hauuu..hehe... xpe2.. yang penting kita sukaaa berkawan! syonok hauuu ada kaum dari pelbagai negerii.. macam2 la kuar bahasa bangku depa hehheh!


4) Love to Smile!
- serius or not?? serius la hooii..hehe.. ok ok..nik xtaw orang tengok nik camne.. admit it, kalau nik xsenyum, woow "akak! garangnyeee!" haha.. sape stuju angkat tgn my friend?? hheeee.. xtaw lah betul ke tak, nik rasa cam gituu laa..tapi really love to smile but i can't smile at all time because there is happiness and sadness that always come across to my mind.. im sorry dear people... BUT i want u know that, my heart always smile at u! =)


5) shhhhh..shhh..kita suka tengok orang!
- ha ha haaa.. bocor dahh haha.. ntahlah, nik ni memang suka jugak perhati kan kat orang lain, tengok orang lian.. cara pemakaian, perangai, habit, tingkahlaku... macam2 jenis bleh jumpa hauu.. apa yang positive, nik try apply to myself, apa yg negative, trying to avoid it... takut memakan diri.. :)



6) Tido!
- ok ok ok!! admit it! love to sleep. k bye.hahaha! :P u olss pon kannn haha..


7) Last Last. Love person yang suka berdikari.
- serius like crazy, suka sangat kalau orang tu berdikari, tak kiralah girl or boy, dua2 nik pernah jumpa taw... kalau yang jenis, tahu lah nak buat ape tapi terhegeh2 mintak orang lain tolongla, siapkanlah, konon nak kasih sayang lebihhh, konon masalah i is masalah u jugak.. auw.. hempuk nak! hehe..garang tak.. hehe.. :P 



ok ok sekarang nik nak nominate 15 bloggers ye, jangan marah ye..suka suki jer.. nik xkisah u ols nak balas ke tak.. as long as we can get close and get to know each other.. oryte?? =D



OK> THATS ALL.FINALLY FINISHED. to all my cutey blogger.. nice to meet u.. =)

4 comments:

cik neto said...

thanks.. selamat berAward. ngeeee...

Siti Aisyah said...

peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

sesuai untuk :
# pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
# peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
# penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
# penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

MEMPERKENALKAN !!!
Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


Produk Yang Disediakan :-
* Maxis
* Digi
* Celcom
* Umobile
* Tunetalk
* Xox
* Merchantrade
* Digissocial
* Digisidd
* Digibroadband
* Molpin
* Tron
* Italk
* Cib-Mall Pin
* A-Cash Pin
* Mcoins Pin
* Njoi Flexi
* Celcom Bill
* Maxis Bill
* Digi Bill
* Umobile Bill

Utility Bill :-
* Telekom Bill
* Astro Bill
* Syabas Bill
* Tnb Bill
* Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
* Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
* Indah Water Bill
* Unifi Bill
* Sada Bill

UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
ATAU
BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

CRAFTY VIDEOS TIPS said...

your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

Yun Sing said...

Hidup untuk makan dan makan untuk hidup xD *senyum* *pengsan* (sebenarnya tidur hahaha)