mercu kejayaan

mercu kejayaan
RASULULLAH BERSABDA: "SABAR ITU PADA PUKULAN PERTAMA" (RIWAYAT MUSLIM)

By Ieka Farhana! Bertuah di Segmen Mencari 20 Bloglist

assalamualaikum.. selamat petang hehe.. :) im coming! hoho.. setelah scroll scroll tengok entry para bloggers semua..

tulah terkejut tengok tengok my blog ada dalam list. eh. orang lain kot. eh xla. memang blog ni. 

ni peserta yang menyertai. nampak my blog name x..hehe. 

and no 16 is me.is my blog.heeh

antara peserta yang bertuah. 20 bloglist of Ieka Farhana

tadaa. blog cik kak comel. !!


actually nak habak ni, terbitsangkancil termasuk dalam 20 bloglist bertuah by Ieka Farhana!! yang dianjurkan beberapa hari yang lepas. tak pernah pernah rasa bertuah di blog ni.. alhamdulillah.. nyway, nik ternampak iklan dari blog sapa ntah (forgot) yang promote segmen ni.. so nik tekanlah bannernye, tup tup ieka farhana nak mencari bloglist hehe.. sesaje je mahu join.. nak menghangatkan lagi keadaan segmen itu.. hehe.. alhamdulillah.. 

so u olss u olss.. pergi lah usha blog Ieka Farhana, indah bersahaja blog ieka.. comel.. sememangnye bila ieka memulakan satu huruf, dia akan mengakhiri dengan sebuah cerita taw u olsss.. hehe. ! ^^

btw, TQ dear ieka! 

p/s: sorry my laptop xde printscreen. ntahlah, xjumpe cari printscreen.. haha guna cara manual pon okeyhla what kan hehe.. >.< tata.