mercu kejayaan

mercu kejayaan
RASULULLAH BERSABDA: "SABAR ITU PADA PUKULAN PERTAMA" (RIWAYAT MUSLIM)

Tutorial Tulisan Berwarna Di ChatBox :)

assalamualaikum wbt.. :) ok sekarang nik nak share sikit apa yang nik dapat dari encik Hazman Badrunsham .. hehe.. dialah yang ajar nik macam mane nak buat tulisan dekat chatbox kita warna warni.. terima kasih untuk anda hehe.. ^_^ dan izinkan nik untuk berkongsi kepada orang lain jugak ye ye..hehe

1) OK at first korang kena copy code ni..:

[color=blue]chat[/color] 

2) then paste dekat chatbox tu...

3) before that, dekat "chat" tu korang tulislah mesej korang.. contoh seperti dibawah:

[color=blue]hai im nik...jenjalan jap kat blog comel hehe[/color]

4) ok, barulah korang post ... DONE!

cubalahh hehe.. then dekat "[color=blue]" tu... korang tukar lah mengikut kemahuan warna korang.. contoh:

[color=pink]     [color=yellow]

senang jer..cubalah.. hehe.. goodluck. ^_^

4 comments:

Abah Zuki said...

thanks for sharing n following my blog. keep in touch!

Hazman Badrunsham said...

haha ^^

Fhatin Amelia said...


YOU HAVE BEEN TAGGED !
The Versatile Blogger Award

Yun Sing said...

Nice sharing :)